Internet marketing

Het is altijd mogelijk om met het internet meer omzet te genereren, maar dat gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat u uw aanwezigheid op het web koppelt aan effectieve internetmarketing. Daarin is Bernardo Webdevelopment gespecialiseerd.

Investeren

Het internet is tweerichtingsverkeer. Aan de ene kant zijn er mensen op zoek naar u, of een dienst of product die u levert. Aan de andere kant bent u op zoek naar uw doelgroep. Bernardo Webdevelopment investeert bij voorkeur in beide richtingen.

Hoog in de zoekresultaten

Onderzoek wijst uit dat zoekers op het internet zelden verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten. Sterker nog: een grote groep blijft hangen bij de eerste vijf resultaten op de pagina. Er zijn een aantal, elkaar onderling versterkende methodes, om in de top 10 te komen. We kijken eerst of dit een realistisch scenario voor uw specifieke propositie is. Zo ja, dan bespreken we alle aspecten van het marketingtraject. We werken hierbij zeer transparant.

Adwords

Naast conversie via zoekresultaten, kunt u mensen bereiken via Google Adwords. Ook dit vraagt om een uitgekiende strategie. De concurrentie is hevig en het aantal interessante plekken beperkt. Een belangrijke succesfactor is het vinden van relevante, unieke woorden. Bernardo Webdevelopment heeft de kennis en tools om dit voor u te analyseren en monitoren. De ervaring leert dat een professionele aanpak meer clicks genereert voor minder geld.

Mensen triggeren

Naast zoekmachineoptimalisatie en advertenties, zijn er nog vele andere wegen om bestaande en nieuwe klanten te triggeren. Denk bijvoorbeeld aan acties, nieuwsbrieven, koppelingen met social media, multimedia etc. Bernardo Webdevelopment is thuis in het volledige arsenaal aan middelen voor internetmarketing. Wat werkt voor u? Dat is de vraag waarmee het begint.

Monitoren

Het is van cruciaal belang om de effecten van uw internetmarketing nauwgezet te monitoren. Wij rekenen meestal een jaar om alles op scherp te krijgen. In dat jaar houden we alle interventies in de gaten en sturen we bij op basis van wat wel of minder goed loopt. Deze investering is nodig om tot een echt goed resultaat te komen.

Gratis offerte?

Heeft u een uitdaging voor ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wij bieden onze klanten tegen een betaalbare prijs een professionele website aan.

Zoek je een webdeveloper en/of webdesigner in Arnhem die met jou meedenkt en helpt om online vindbaar te worden?
Dan ben je hier bij het juiste adres. Bekijk onze diensten wat wij voor u kunnnen betekenen.
Als webdeveloper doe ik nog meer dan alleen websites, webwinkels en/of webapplicaties maken.

Een vrijblijvende offerte invullen