Website onderhoud

Onderhoud dient twee hoofddoelen. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er updates zijn van de meest gebruikte browsers (Explorer, Firefox, Chrome, Safari). Soms heeft dit gevolgen voor hoe uw website of webapplicatie op het scherm verschijnt. Het is belangrijk om deze snel aan te passen.

Actie telt

Daar komt bij dat Google en andere zoekmachines bij hun waardering van pagina’s veel waarde hechten aan activiteit. Statische websites krijgen na verloop van tijd een lagere ranking. Websites met actieve content stijgen juist.

Onderhoudscontract

Onderhoud van uw website of webapplicatie voorkomt dus problemen en is goed voor uw zoekmachinepositie. De meeste opdrachtgevers kiezen voor een vast onderhoudscontract. Dit is voordeliger en doeltreffender dan het aanpassen op aanvraag.

Inclusief monitoren

Binnen een onderhoudscontract monitoren we automatisch alle relevante statistieken van uw website of applicatie. Deze statistieken bieden waardevol inzicht in de succesfactoren van uw internetstrategie. Het internet is ‘work in progress’ – alleen door regelmatig bij te sturen, is succes verzekerd.

Gratis offerte?

Heeft u een uitdaging voor ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wij bieden onze klanten tegen een betaalbare prijs een professionele website aan.

Zoek je een webdeveloper en/of webdesigner in Arnhem die met jou meedenkt en helpt om online vindbaar te worden?
Dan ben je hier bij het juiste adres. Bekijk onze diensten wat wij voor u kunnnen betekenen.
Als webdeveloper doe ik nog meer dan alleen websites, webwinkels en/of webapplicaties maken.

Een vrijblijvende offerte invullen