Webwinkel

Het is tegenwoordig een koud kunstje om een webwinkel te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het moeilijker dan ooit om een goede webwinkel te ontwikkelen. Zowel consumenten als zoekmachines zijn zeer kritisch. Alle elementen moeten kloppen.

Het belang van techniek

Een goede website begint met een goede techniek. Voor zoekmachines is de manier waarop een site geprogrammeerd is een belangrijke graadmeter. Is het achter de schermen niet netjes, dan weten zoekmachines niet waar de site over gaat of hoe deze in elkaar steekt. Het resultaat: een lage waardering.

Bernardo Webdevelopment is opgericht door techneuten en de voorliefde voor een effectieve codering staat nog steeds hoog in het vaandel. We hebben in de loop der jaren een zeer effectief CMS-systeem ontwikkeld, die zowel qua vindbaarheid als aan de gebruikerskant hoge ogen gooit.

Breed inzetbaar

Een website of webapplicatie moet tegenwoordig op verschillende platforms kunnen draaien: het internet (en alle verschillende browsers), tablets en telefoons (mobile). Bernardo Webdevelopment is sterk in responsive webdevelopment. Dat wil zeggen dat onze websites zich aanpassen aan alle mogelijke platforms.

Flexibiliteit in optima forma

Ons zelf-ontwikkelde CMS-systeem is een alleskunner. Webwinkels, nieuwsbrieven, volledige administratie met digitale facturering, projectmodules, agenda’s – het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Alle applicaties zijn slim met elkaar geïntegreerd, wat uw bedrijfsvoering ingrijpend vereenvoudigt.

Dat wil niet zeggen dat u alles meteen nodig heeft. We beginnen met de basis. Mocht u later aanvullende modules willen (een webwinkel, een nieuwsbrief etc.) dan kunnen we dit moeiteloos integreren. Het is altijd maatwerk. Het is altijd flexibel. En bovenal: effectief. Want het internet moet rendement opleveren.

Gratis offerte?

Heeft u een uitdaging voor ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wij bieden onze klanten tegen een betaalbare prijs een professionele website aan.

Zoek je een webdeveloper en/of webdesigner in Arnhem die met jou meedenkt en helpt om online vindbaar te worden?
Dan ben je hier bij het juiste adres. Bekijk onze diensten wat wij voor u kunnnen betekenen.
Als webdeveloper doe ik nog meer dan alleen websites, webwinkels en/of webapplicaties maken.

Een vrijblijvende offerte invullen