Zoekmachine optimalisatie ( SEO )

Zoekmachinemarketing is niet hetzelfde als internetmarketing. Zoekmachinemarkering richt zich specifiek op uw positie binnen zoekmachines.

Landingspagina’s

Een effectieve strategie om hoog in de zoekresultaten te eindigen, is met behulp van landingspagina’s. We analyseren hiervoor een reeks aan zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie. Voor de meest kansrijke zoektermen ontwikkelen we speciale pagina’s, die we koppelen aan uw website. Mensen komen dan niet meer eerst op uw homepage, maar ‘landen’ op een specifieke pagina over hun zoekterm.

Acties bundelen

Adwords en linkbuilding zijn andere belangrijke troeven in zoekmachinemarketing. In algemene zin geldt dat alle strategieën elkaar onderling versterken. Zoekmachinemarketing bestaat altijd uit een bundel van acties. Soms zijn er direct resultaten, maar meestal geldt dat we een periode van trial & error nodig hebben om de grafiek echt te zien stijgen. Een waardevolle investering, zo leert de ervaring.

Geen website via ons, maar wel interesse in een betere positie binnen de zoekmachines? Dat kan natuurlijk. We leggen u graag de mogelijkheden uit.

Gratis offerte?

Heeft u een uitdaging voor ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wij bieden onze klanten tegen een betaalbare prijs een professionele website aan.

Zoek je een webdeveloper en/of webdesigner in Arnhem die met jou meedenkt en helpt om online vindbaar te worden?
Dan ben je hier bij het juiste adres. Bekijk onze diensten wat wij voor u kunnnen betekenen.
Als webdeveloper doe ik nog meer dan alleen websites, webwinkels en/of webapplicaties maken.

Een vrijblijvende offerte invullen